Ολυμπιακός: Οι Νοτιοκορεάτες λένε ότι τα δύο αστέρια τους στο Μουντιάλ είναι οι Ουί Τζο και Σον

Στη Νότια Κορέα ο Χουάνγκ Ουί Τζο θεωρείται μία από τις δύο μεγάλες ελπίδες της Εθνικής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ολυμπιακός: Οι Νοτιοκορεάτες λένε ότι τα δύο αστέρια τους στο Μουντιάλ είναι οι Ουί Τζο και Σον

Αν και στον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ Ιν Μπομ είναι εκείνος που έχει κλέψει τις καρδιές του κόσμου με το «καλημέρα», ο Χουάνγκ Ουί Τζο θεωρείται ως μία από τις δύο μεγάλες ελπίδες της Εθνικής Νότιας Κορέας ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τον προσεχή Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Η δεύτερη μεγάλη ελπίδα θεωρείται ο Σον της Τότεναμ, ενώ ο Χουάνγκ Ιν Μπομ που είναι επίσης στις βασικές επιλογές του Πάουλο Μπέντο αποτελεί επίσης μία από τις βασικές μονάδες του Πορτογάλου τεχνικού για να προκριθεί η ασιατική ομάδα από τη φάση των ομίλων.

Η Νότια Κορέα έχει πέσει με την Πορτογαλία, την Γκάνα και την Ουρουγουάη στους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη για μία από τις πρώτες δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στους «16» της διοργάνωσης.

Οι συχνές αναφορές των Νοτιοκορεάτικων ΜΜΕ για τον Ουί Τζο προφανώς κάτι δείχνουν ως προς την αξία του. Η λογική λέει ότι στον Ρέντη ακόμα δεν έχουν βρει το κουμπί του Ασιάτη επιθετικού. Για την ακρίβεια, ο Κάρλος Κορμπεράν δεν είχε βρει το κουμπί του, παρόλο που του έδινε συνεχώς φανέλα βασικού.

Μένει να φανεί τώρα πώς θα τον αξιοποιήσει ο Μίτσελ, ο οποίος θα κληθεί να δει πώς θα διαχειριστεί τους επιθετικούς που έχει στη διάθεσή του. Και τον Ελ Αραμπί, και τον Μπακαμπού, και τον Ουί Τζο.