ΑΕΚ: «Συλλεκτικά εισιτήρια για τα εγκαίνια, αξίας 21 ευρώ»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο της πως θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια για τα εγκαίνια της OPAP Arena, τα οποία θα είναι αξίας 21 ευρώ.

ΑΕΚ: «Συλλεκτικά εισιτήρια για τα εγκαίνια, αξίας 21 ευρώ»

Για τα εγκαίνια της OPAP Arena ετοιμάζεται η ΑΕΚ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως θα εκδοθούν συλλεκτικά εισιτήρια αξίας 21 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.

Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.