Ολυμπιακός: Άρπαξε τον Ραντέλοβιτς μέσα από τα χέρια της Παρτιζάν

Πως ο 21χρονος εξτρέμ κατέληξε στους Πειραιώτες, ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου ήταν έτοιμη να αποσπάσει την υπογραφή του.

Ολυμπιακός: Άρπαξε τον Ραντέλοβιτς μέσα από τα χέρια της Παρτιζάν

Με άκρα μυστικότητα ο Ολυμπιακός απέσπασε την υπογραφή του Λάζαρ Ραντέλοβιτς. Ο 21χρονος εξτρέμ της Ραντνίσκι Νις είναι ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων», αλλά θα παραμείνει στη σερβική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού γι’ αυτή τη σεζόν.

Ο νεαρός ακραίος επιθετικός θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα στη Σερβία και είναι χαρακτηριστικό πως έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων της πατρίδας του για τα ματς με Σκόπια και Ρωσία που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro.

Σύμφωνα με τα σερβικά Μέσα για τον Ραντέλοβιτς είχε δείξει πολύ θερμό ενδιαφέρον η Παρτίζαν. Μάλιστα θεωρούνταν σχεδόν βέβαιη η απόκτηση του από την ομάδα του Βελιγραδίου. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο κατάφερε να μπει σφήνα και να αρπάξει μέσα από τα χέρια της Παρτιζάν τον νεαρό ταλαντούχο εξτρέμ.

Ο πρόεδρος της Ραντνίσκι Νις, ο Ίβιτσα Τόντσεφ σε δηλώσεις του τόνισε: «Αναγνωρίστηκε η ποιότητα του, αλλά δεν ήταν η μοναδική προσφορά που υπήρχε γι’ αυτόν. Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία, διότι ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδι και δεν θέλει να πάρει δημοσιότητα το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.