Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Κορμπεράν στην απόλυσή του

Πώς αντέδρασε ο Κάρλος Κορμπεράν στην απόλυσή του από τον Ολυμπιακό. 

Ολυμπιακός: Η αντίδραση του Κορμπεράν στην απόλυσή του

Ο Μίτσελ είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού και διάδοχος του Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος απομακρύνθηκε από το βράδυ της Κυριακής (18/9). Πώς αντέδρασε όμως ο Ισπανός στην απόλυσή του;

Όπως αναφέρει ο Αλέξης Βιρβίλης στο ΦΩΣ της Τρίτης (20/9), δεν έπεσε από τα σύννεφα ο Κάρλος Κορμπεράν, όταν στα αποδυτήρια του Χαριλάου τού μετέφεραν ουσιαστικά ότι μόλις ολοκληρώθηκε το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε γνώση όλων όσα ακούγονταν αριστερά δεξιά. Μπορεί να μην είχε το... δίκτυο του Πέδρο Μαρτίνς για να ενημερωνόταν για όλα όσα γράφονταν στις εφημερίδες, αλλά είχε επίγνωση της κατάστασης. Ούτως ή άλλως ένιωθε πίεση από το ματς στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Εδώ και έναν μήνα δηλαδή! Δεν του προκάλεσε έκπληξη η απόφαση του Ολυμπιακού, καθώς καταλάβαινε και ο ίδιος ότι όσο περισσότερο καθόταν τόσο θα χάλαγε την εικόνα του. Πάντως, ο Μαρινάκης δεν έδειχνε διατεθειμένος να τον απομακρύνει εφόσον κέρδιζε με τον Άρη. Απλώς θα έψαχνε με την ησυχία του τον επόμενο προπονητή και δίχως την πίεση του χρόνου ο νέος τεχνικός να έρθει «εδώ και τώρα».

Αποχαιρέτησε εμφανώς συγκινημένος τους παίκτες του, λέγοντάς τους ότι «αυτή είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο, τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά, αλλά είστε ένα εξαιρετικό γκρουπ που θα πετύχει τους στόχους του».

Διαβάστε καθημερινά στο ΦΩΣ το αναλυτικό ρεπορτάζ