Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Κορμπεράν

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη ήταν το τελευταίο του Κάρλος Κορμπεράν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Σε αναζήτηση προπονητή οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Παρελθόν ο Κορμπεράν

Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε και πράγματι έγινε μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Άρη. Η εικόνα των Πειραιωτών ήταν απογοητευτική με αποτέλεσμα να ηττηθούν από τους Θεσσαλονικείς και να μείνουν επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Έτσι μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στους Πειραιώτες με τον Ισπανό τεχνικό να αποχωρεί από τους Πειραιώτες.

Ο 39χρονος κόουτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού την 1η Αυγούστου και πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο του 11 φορές. Σε αυτό το διάστημα δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του Πειραιά και πλέον οι πρωταθλητές βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή.

Ήδη έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μπλαν και Καμπιάσο, ενώ η διοίκηση του Ολυμπιακού εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Η πειραϊκή ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν».