Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Χ»ωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 και συνεχίζουν στο πρωτάθλημα της Super League χωρίς νίκη. 

Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Χ»ωρίς νίκη στο πρωτάθλημα

Η επιστροφή στο…σπίτι του δεν συνοδεύτηκε με νίκη για τον Λεβαδειακό. Ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος, προηγήθηκε στο ξεκίνημα του β’ αλλά ο Αστέρας Τρίπολης απάντησε άμεσα και πήρε την 4η ισοπαλία στο πρωτάθλημα σε πέντε παιχνίδια.

Με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο, ο Λεβαδειακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερος, έλεγξε τον ρυθμό και δημιούργησε ευκαιρίες. Όχι πως ήταν εντυπωσιακός αλλά ήταν καλύτερος από τον Αστέρα Τρίπολης (δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη μπαλιά), προσπάθησε από τα πλάγια (ιδίως από τα αριστερά με Λούα Λούα αλλά και τον Παναγιώτου που ανέβαινε) να προκαλέσει προβλήματα. Έβγαλε τις φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε.

Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου ο Μεταξάς πέρασε τους Μπαρτόλο (πήγε στα άκρα και έπαιξε πίσω από τον Μπενίτο ο Μπερτόγλιο), Γκαρντάφσκι (δίπλα στον Στάνκο) αλλά ο Λεβαδειακός στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Λιάγκα μετά την εκτέλεση φάουλ του Μουτίνιο (48’).

Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε αφού έξι λεπτά μετά ο Καστάνιο ισοφάρισε για τους Αρκάδες (1-1), μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόγλιο, την κεφαλιά του Ζουκάνοβιτς και το γύρισμα του Μπαρτόλο. Άμεση απάντηση από τον Αστέρα, με τον Λεβαδειακό να μην μπορεί να…πατήσει πάνω στο 1-0 στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

Ο Μεταξάς άλλαξε τον φορ του ενώ ο Ταουσιάνης μετά το 1-1, με την είσοδο των Βρακά, Τσιριγώτη έκανε πιο επιθετική την ομάδα του αλλά η αλήθεια είναι πως οι Βοιωτοί δεν είχαν καλή ψυχολογία μετά το τέρμα του Καστάνιο. Ο Αστέρας πατούσε καλύτερα στο γήπεδο αλλά ο Λεβαδειακός μετά τις αλλαγές του Ταουσιάνη ισορρόπησε και απείλησε.

Στο 85' ο Περράκης καταλόγισε πέναλτι αλλά το πήρε πίσω και έδωσε φάουλ αφού η παράβαση (γκρέμισε τον Μπαρτόλο ο Κωνσταντινίδης) έγινε εκτός περιοχής.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Διαιτητής: Περράκης

Σκόρερ: 48’ Λιάγκας – 54’ Καστάνιο

Οι συνθέσεις…

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μάρκοβιτς - Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88’ Μπαχανάκ) – Μεχία (59’ Τσιριγώτης), Χάμοντ, Μπελμόντ - Λούα Λούα (88’ Ρεγκίς), Μουτίνιο (69’ Σκβάρκα), Δούμτσιος (59’ Βρακάς)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος – Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες – Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Γκαρντάφσκι), Τιλίκα, Μπερτόγλιο (74’ Μπαράλες) – Ριέρα (46’ Μπαρτόλο) – Μπενίτο (59’ Κρέσπι)