Mήνυμα Σπόραρ σε Σούλη: «Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!»

Ο Άντραζ Σπόραρ ευχήθηκε στον Βασίλη Σούλη με ανάρτηση στα social media ταχεία ανάρρωση μετά την σύγκρουση τους κατά την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και την αποχώρηση με φορείο του γκολκίπερ των Ηπειρωτών.

Mήνυμα Σπόραρ σε Σούλη: «Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!»

Ούτε η νίκη, ούτε το «5 στα 5», που διατηρούν τον Παναθηναϊκό επικεφαλής της βαθμολογίας της Super League, στάθηκαν αρκετά ώστε ο Άντραζ Σπόραρ να ξεχάσει τι συνέβη στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τότε ο νεαποκτηθείς επιθετικός του «τριφυλλιού» συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Βασίλη Σούλη που αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο της Λεωφόρου έχοντας διάσειση, με προορισμό το «Metropopolitan» για να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ενώ διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα η παρέμβαση του ιατρικού επιτελείου της γιαννιώτικης ομάδας ήταν άμεση, καθώς είχε «γυρίσει» η γλώσσα του Έλληνα γκολκίπερ, όμως με γρήγορες κινήσεις οι γιατροί του ΠΑΣ έθεσαν την κατάσταση υπό έλεγχο κι ο Σούλης απέφυγε τον κίνδυνο.

Ο Σλοβένος - ο οποίος είχε μία ήπια διάσειση και για προληπτικούς λόγους πήγε κι αυτός μετά το ματς στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί αντίστοιχα σε μαγνητική - ζητούσε να μάθει νεότερα για την κατάσταση της υγείας του 28χρονου, κι ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ένα μήνυμα για ταχεία ανάρρωση:

«Βασίλη Σούλη σού εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και ελπίζω όλα να είναι καλά με σένα», έγραψε στο μήνυμά του ο Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού, σε μία πολύ ωραία κίνηση αλληλεγγύης προς τον συναθλητή του.