Ομοσπονδιακός τεχνικός Κολομβίας: «Χαρούμενος για την μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό!»

Ο εκλέκτορας της εθνικής Κολομβίας Νέστορ Λορέντσο μετά την (επανα)κλήση του Χάμες Ροντρίγκες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εκτίμησε ότι ο νέος αστέρας του Ολυμπιακού είναι σε «καλή κατάσταση» και πως «έχει να δώσει περισσότερα» και χάρηκε που ήρθε στους πρωταθλητές Ελλάδας

Ομοσπονδιακός τεχνικός Κολομβίας: «Χαρούμενος για την μεταγραφή του Χάμες στον Ολυμπιακό!»

Όλα τα ευχάριστα μαζί για τον Χάμες Ροντρίγκες.

Εκτός από την μεταγραφή στον Ολυμπιακό ήρθε κι η κλήση του στην Εθνική Κολομβίας για τα φιλικά με Γουατεμάλα και Μεξικό στα τέλη του μήνα.

Η επάνοδος του για την ακρίβεια μετά από 6 μήνες αφού είχε απουσιάσει από την φιλική αναμέτρηση με την Σαουδική Αραβία.

Ο εκλέκτορας των «καφετέρος», Νέστορ Λορέντσο, μιλώντας για την επιστροφή του 31χρνου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νοτιαμερικάνικης χώρας εκτίμησε ότι«έχει να δώσει περισσότερα» κι ότι «βρίσκεται σε καλή κατάσταση», ενώ αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό δηλώνοντας χαρούμενος για την μετακίνηση του στους Πειραιώτες!

«Ο Χάμες έχει δώσει πολλά στο ποδόσφαιρο της Κολομβίας. Έχει να δώσει ακόμη περισσότερα. Παρατήρησα ότι έχει την επιθυμία να συνεχίσει να δίνει τον πλήρη εαυτό του. Με έπεισε».

Όσο για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι έπρεπε να αφήσει κάποια πράγματα για παίξει σε ένα πιο ανταγωνιστικό κλαμπ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σημασία του Χάμες στην εθνική Κολομβίας: «Είναι το ξεκίνημα μίας διαδικασίας και δεν είναι εύκολο να ενσωματώσεις νεαρούς παίκτες στην εθνική ομάδα. Χρειάζεσαι παίκτες όπως ο Χάμες, ο Κουδράδο, ο Οσπίνα και ο Φαλκάο, που είναι φυσικοί ηγέτες και μπορούν να διδάξουν πράγματα»