Προς Βέλγιο ο Μάρκοβιτς!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αγγλία ο Σέρβος είναι κοντά στη μετακίνηση του σε ομάδα του Βελγίου με τη Σταντάρ και την Άντερλεχτ να είναι τα φαβορί.

Προς Βέλγιο ο Μάρκοβιτς!

Το ματς με τη Μπέρνλι είναι η προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται, ωστόσο και οι «ερυθρόλευκοι» βάζουν τις τελευταίες τους πινελιές στο ρόστερ. Ο Γιάγια Τουρέ είναι μία κίνηση, αλλά δεν είναι και η μοναδική που θα γίνει στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου.

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς φιγουράρει πολύ ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα και μοιάζει ως το φαβορί για να καλύψει το κενό στα εξτρέμ. Είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει ο Σέρβος από το αγγλικό λιμάνι, αφού ο Κλοπ δεν τον έχει στα πλάνα του.

Τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, ωστόσο, θεωρούν δεδομένη τη μετακόμιση του Μάρκοβιτς στο Βέλγιο. Τις τελευταίες ώρες έχει βουίξει το Νησί ότι ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του σε βελγική ομάδα. Το όνομα της ομάδας που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Μάρκοβιτς δεν έχει γίνει γνωστό.

Οι Άγγλοι, ωστόσο, αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους πως Άντερλεχτ και Σταντάρ Λιέγης είναι οι ομάδες που έχουν δείξει το πιο θερμό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σέρβου. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Βέλγοι θα τον αποκτήσουν με μεταγραφή και όχι με δανεισμό.