Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού και ο… Μπιέλ

Ο Ολυμπιακός παίρνει και τον Σεντρίκ Μπακαμπού από τη Μαρσέιγ, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως φορ όσο και ως εξτρέμ.

Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού και ο… Μπιέλ

Συνεχίζεται η ενίσχυση του Ολυμπιακού που μετά τον Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζει στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου να αποκτά ποδοσφαιριστές. Οι Γάλλοι έγραψαν ότι οι Πειραιώτες αποκτούν τον Σεντρίκ Μπακαμπού και μάλιστα έκαναν λόγο για μία πολύ προχωρημένη ιστορία.

Πράγματι οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του επιθετικού της Μαρσέιγ που έχει και τη δυνατότητα να παίξει ως εξτρέμ. Ο Μπακαμπού είναι διεθνής με το Κονγκό, αλλά είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου.

Ο Ολυμπιακός φορτώνει κι άλλο την επίθεση του στην οποία έχει ήδη τον Ελ Αραμπί, τον Ουί Τζο και τον Αμπουμπακάρ.

Η πολύ καλή του σεζόν ήταν το 2017-2018 όταν με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ σκόραρε 37 φορές. Τότε πουλήθηκε στην κινέζικη Guoan και τον Ιανουάριο του 2022 επέστρεψε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μαρσέιγ. Ωστόσο δεν κατάφερε να πιάσει τα στάνταρ που είχε πιάσει στη Βιγιαρέαλ και πέρσι πέτυχε μόλις πέντε γκολ.

Ο παίκτης δεν ήταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας ή τουλάχιστον είχε μείνει πολύ πίσω. Εδώ είναι και το «κλειδί» αυτής της ιστορίας. Το γραφείο Stellar Sports που έκανε τη δουλειά του Πεπ Μπιέλ έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για το μανατζερικό γραφείο που έχει κάνει πολλές δουλειές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και κάπως έτσι ο Ολυμπιακός βρήκε την άκρη για τον Μπακαμπού.