Ολυμπιακός: Ο Στάιλς, η μεταγραφή στη Μίλγουολ που παραλίγο να χαλάσει και το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον

Ο 22χρονος Μαγυάρος πολυθεσίτης Κάλουμ Στάιλς που είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό, πήγε στη Μίλγουολ, αλλά λίγο έλειψε στα... χασομέρια να χαλάσει η μεταγραφή του.

Ολυμπιακός: Ο Στάιλς, η μεταγραφή στη Μίλγουολ που παραλίγο να χαλάσει και το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον

Ένας από τους παίκτες που παρακολουθούσε στενά ο Ολυμπιακός από την Αγγλία ήταν και ο Κάλουμ Στάιλς. Ο Μαγυάρος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής της Μπάρνσλεϊ τελικά άφησε την ομάδα του για λογαριασμό της Μίλγουλ, με τους Πειραιώτες τελικά να μην προχωρούν σε κάποια αποφασιστική κίνηση για την απόκτησή του. Στη Μίλγουολ πάντως πήρε μεταγραφή ως δανεικός.

Ο Στάιλς μίλησε στον αγγλικό Τύπο για το ενδιαφέρον που υπήρχε από τον Ολυμπιακό, αλλά και για το γεγονός ότι λίγο έλειψε στα... χασομέρια να χαλάσει η μεταγραφή του στη Μίλγουολ. Ο μάνατζέρ του και η Μίλγουολ έτρεξαν τις διαδικασίες, έτσι ώστε να υποβληθούν τα απαραίτητα έγγραφα στην αγγλική Λίγκα την τελευταία ώρα των μεταγραφών. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ούγγρος έφτασε με τρένο στο γήπεδο «The Den» για να προλάβει τις διορίες και να βάλει την υπογραφή του στα συμβόλαια.

Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο περιγράφει τις πιθανότητες που υπήρχαν να χαλούσε η μεταγραφή του: «Υπήρχε πολύς πανικός στα γραφεία της Μίλγουολ και πίστευαν ότι δεν θα γινόταν στο τέλος η μεταγραφή. Εγώ ήμουν ήρεμος. Η νοοτροπία μου ήταν ότι αν συμβεί θα συμβεί και αν δεν πάρω μεταγραφή, τότε θα ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα να ελέγξω. Δεν είχε νόημα να θυμώσω για κάτι», είπε αρχικά ο Στάιλς και κατέληξε:

«Η Μπάρνσλεϊ δυσκόλευε την κατάσταση για λόγους που δεν γνωρίζω. Απέμεναν 15 λεπτά για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και οι άνθρωποι της Μίλγουολ είχαν αγχωθεί και έλεγαν ότι δεν μπορεί να γίνει η μεταγραφή. Τέλος καλό, όλα καλά. Έστω και στο παρά ένα είχαμε όλες τις αποδείξεις για να δείξουμε στην FA ότι η μεταγραφή έγινε εντός του προβλεπόμενου χρονικού πλαισίου. Δεν θα ήθελα να χαλάσει η μεταγραφή, γιατί νωρίτερα θα μπορούσα να πάω ακόμη και στο εξωτερικό. Με ήθελαν στην Ελλάδα και την Ουγγαρία, αλλά τελικά έμεινα στην Αγγλία».