Στάικος: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να μας δώσουν λύσεις»

 Ο Θανάσης Στάικος, τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των «αναπληρωματικών» του που αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Θεσπρωτό.

Στάικος: «Κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να μας δώσουν λύσεις»

Στην «αξία» του χθεσινού (11/9) φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Θεσπρωτό στάθηκε ο Θανάσης Στάικος με το πέρας του αγώνα, όταν και μεταφέρθηκε στον κόουτς της ομάδας πως έπαιξαν για πρώτη φορά οι Φοφανά, Μπακαδήμας (αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί), ενώ και έπαιξαν παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής.

«Οντως ήταν ένα φιλικό κυρίως γι’ αυτά τα παιδιά που δεν έχουν ως τώρα συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Είδαμε κάποια στοιχεία και ατομικά και απ’ αυτά που δουλεύουμε ως ομάδα να αποτυπώνονται μέσα στο γήπεδο κάποιες στιγμές. Δεν μπορεί να κριθεί κάποιος από ένα τέτοιο φιλικό ούτε μπαίνουμε στη λογική τι κάναμε ως αποτέλεσμα. Βλέπουμε όμως ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να μας δώσουν λύσεις. Κάποιοι άλλοι θέλουν περισσότερη δουλειά να πλησιάσουν τα παιδιά που αγωνίζονται περισσότερο. Δουλειά και έχουμε ακόμα πράγματα να δούμε», επεσήμανε.

Ενώ έπειτα ρωτήθηκε αν θα υπάρξει και άλλο τεστ, κατά την διακοπή του πρωταθλήματος. «Ναι, είμαστε σε συζητήσεις να κλείσουμε ένα φιλικό για τις 22-23 του μηνός, το οποίο μάλλον θα είναι με ομάδα Super League 2, αλλά θα φιξαριστεί τις επόμενες μέρες». Όπως όλα δείχνουν ο αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα τότε θα είναι η Βέροια.