Τα πέναλτι του Βόλου στο Φάληρο και τα ζόρια του Ολυμπιακού

Δεν είναι απλή ιστορία για τον Ολυμπιακό ο Βόλος τον οποίο έχει νικήσει δύσκολα ακόμα και στο Καραϊσκάκη. Τα πέναλτι στο ξεκίνημα των αγώνων.

Τα πέναλτι του Βόλου στο Φάληρο και τα ζόρια του Ολυμπιακού

Δύσκολος και επικίνδυνος αντίπαλος είναι ο Βόλος και στον Ολυμπιακό έχει βάλει ζόρια και μέσα στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα της Μαγνησίας μπορεί να προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ, αλλά έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα παίζοντας ωραία παιχνίδια.

Και στον Ολυμπιακό έχει βάλει δύσκολα τα προηγούμενα χρόνια. Πέρυσι τον νίκησε με 2-1, ενώ στο 0-0 στο ξεκίνημα του ματς έχασε πέναλτι ο Φαν Βέερτ. Ο Ελ Αραμπί στο 85' με πέναλτι έκανε το 1-0 και στο 88' ο Φαν Βέερτ ισοφάρισε για να κάνει το 2-1 ο Βαλμπουενά στο 90+1 με απευθείας φάουλ.

Και στο ματς του 2020 μη μας ξεγελάει το 4-1, σκούρα τα είχε βρει ο Ολυμπιακός. Ο Βόλος είχε προηγηθεί στο 11' με πέναλτι του Μπαριέντος, ισοφάρισε στο 45+3 με τον Μασούρα και έκανε το 2-1 στο 66' με τον Ελ Αραμπί, για να ακολουθήσουν ακόμα δύο γκολ του Μαροκινού.

Στα δύο τελευταία ματς, δηλαδή, ο Βόλος έχει κερδίσει και πέναλτι στο Καραϊσκάκη και μάλιστα στο ξεκίνημα των αγώνων. Έχει ζορίσει τους Πειραιώτες και γι' αυτό και ο Κάρλος Κορμπεράν έχει χτυπήσει καμπανάκια.