Λαμία: Ολοκλήρωση επανασποράς του «Αθανάσιος Διάκος»

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (8/9) η διαδικασία επανασποράς του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» που χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Λαμία για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Λαμία: Ολοκλήρωση επανασποράς του «Αθανάσιος Διάκος»

Το προσωπικό της ΠΑΕ Λαμία, Θωμάς Κοτρώνης και Πέτρος Μουτζάτζ με την καθοδήγηση του συνεργάτη της Super League για τους αγωνιστικούς χώρους, Αντώνη Γκριμότση και του γεωπόνου της ΠΑΕ, Κώστα Αναγνωστόπουλου, προέβησαν σε όλες τις επιβεβλημένες ενέργειες επανασποράς του αγωνιστικού χώρου, ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα και μέχρι τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με τον Λεβαδειακό, οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας να έχουν έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο.

Για τον λόγο αυτό, ο αρχικά προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με τον Απόλλωνα Λάρισας ματαιώθηκε και η ΠΑΕ Λαμία θα αγωνιστεί με την Νίκη Βόλου, το Σάββατο 24/09/2022, στο γήπεδο της Νεάπολης στον Βόλο.

Επίσης ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξωραϊσμού του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου, κατά μήκος των πάγκων των διαγωνιζομένων ομάδων, με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα.