Κουχάρσκι: «Καλοκαίρι με πολύ δουλειά κι έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις»!

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, αναφέρθηκε στις μεταγραφές που πραγματοποίησε η Ένωση χαρακτηρίζοντας τες «έξυπνες», μετά από «ένα καλοκαίρι με μπόλικη δουλειά»

Κουχάρσκι: «Καλοκαίρι με πολύ δουλειά κι έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις»!

Την επομένη που η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι ολοκληρώθηκαν οι καλοκαιρινές μεταγραφές της ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός διευθυντής, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι, σε δηλώσεις του, κατά την σημερινή (7/9) ανοικτή (για τους δημοσιογράφους) προπόνηση της «Ένωσης» έκανε έναν άτυπο απολογισμό του «παζαριού» μιλώντας για «έξυπνες» κινήσεις και μπόλικη δουλειά!

«Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Φαίνεται από όλους τους τομείς πάνω στους οποίους δουλεύουμε. Έχουμε όλα όσα θα έπρεπε να έχουμε για να δουλέψουμε σωστά. Είναι πάντα πολύ δύσκολο όταν υπάρχει καινούργιος τεχνικός διευθυντής, καινούργιος προπονητής και όλα δουλεύονται από την αρχή.

Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά, όπως γίνεται πάντα το καλοκαίρι. Στις μεταγραφές κινηθήκαμε έξυπνα και νομίζω ότι τελικά φέραμε όσα χρειαζόμασταν. Όλα θα φανούν στο γήπεδο», ανέφερε ο Πολωνός τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης».