Oλυμπιακός: Ο Μπακαγιόκο το πιστεύει

Πιέζει και ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο για να βρεθεί άκρη ανάμεσα σε Τσέλσι και Μίλαν, ώστε να έρθει στον Ολυμπιακό.

Oλυμπιακός: Ο Μπακαγιόκο το πιστεύει

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν και χθες ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, o οποίος περιμένει να βρεθεί η άκρη (νομικής φύσεως) ανάμεσα σε Τσέλσι και Μίλαν, ώστε να αποχωρήσει από το «Σαν Σίρο» και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν αρκετές νομικές «επιπλοκές», αλλά και ο Γάλλος χαφ από την πλευρά του πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα γίνει αυτό που έπρεπε να γίνει την περασμένη Παρασκευή. Να πάρει δηλαδή το αεροπλάνο για την Ελλάδα.

Ας όψεται όμως ο κακός χειρισμός των υπαλλήλων της Τσέλσι, με αποτέλεσμα να μην πραγματοποιηθεί ο δανεισμός του στον Ολυμπιακό. Οι Λονδρέζοι, που κατέχουν τα δικαιώματα του Μπακαγιόκο, δεν έχουν καμία διάθεση να τον αφήσουν στη Μίλαν γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί.

Γι’ αυτόν τον λόγο έχει κινηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός τα τελευταία 24ωρα έτσι ώστε να ξεπεραστούν τα εμπόδια και ο θηριώδης Γάλλος χαφ να πάει σε μία ομάδα που θα γνωρίζει ότι τον θέλουν πάση θυσία.

Είναι κρίσιμες οι επόμενες μέρες και ώρες, καθώς ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. Αν δεν υπάρξουν, τότε ο Μπακαγιόκο είναι υποχρεωμένος να κάνει υπομονή έως τον Γενάρη για να αποχωρήσει από το «Σαν Σίρο», είτε για το λιμάνι είτε για κάπου αλλού.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε απόκτηση χαφ έως τις 15 του μήνα ή έως τα τέλη Σεπτεμβρίου, εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται το πρόβλημα με τον Μπακαγιόκο. Δεν έχει σκοπό να αφήσει μόνο του τον Εμβιλά έως τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.