«Έφυγαν» άλλα 400 διαρκείας στον Ολυμπιακό

Η μεταγραφή του Μαρσέλο έχει προκαλέσει πολύ σημαντική αύξηση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Ολυμπιακό και πολλές θύρες πάνε για sold out

«Έφυγαν» άλλα 400 διαρκείας στον Ολυμπιακό

Η απόκτηση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της πειραϊκής ομάδας, κάτι που φυσικά φάνηκε στην αποθεωτική υποδοχή που επιφύλαξαν στον Βραζιλιάνο άσο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι φανέλες με το όνομα του Μαρσέλο και τον αριθμό «12» πωλούνται με γοργό ρυθμό, αλλά ταυτόχρονα έχει παρατηρηθεί αναθέρμανση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και σε εκείνα που κυκλοφόρησαν για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο (11/9-18.30)

Όπως έγινε γνωστό, την Τρίτη (6/9) διατέθηκαν άλλα 400 εισιτήρια διαρκείας και αρκετές από τις θύρες του γηπέδου του Ολυμπιακού είναι κοντά στο sold out.

Παράλληλα μεγάλη είναι η ζήτηση και για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα εναντίον του Βόλου. Η διάθεσή τόσο των καρτών διαρκείας όσο και των εισιτηρίων για το κυριακάτικο ματς θα συνεχιστεί την Τετάρτη (7/9) από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» (10.00-18.00) και ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο.