Ολυμπιακός: Μεγαλειώδης υποδοχή στον Μαρσέλο από 25.000 οπαδούς (vids)

Σείστηκε το «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Μαρσέλο που δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Μεγαλειώδης υποδοχή στον Μαρσέλο από 25.000 οπαδούς (vids)

Στη μεγάλη του καριέρα με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μαρσέλο έχει κατακτήσει τα πάντα. Έχει σηκώσει πέντε φορές του Champions League και έχει αγωνιστεί με το περιβραχιόνιο της στο μπράτσο. Αυτό που έζησε όμως στο «Γ. Καραϊσκάκης» σίγουρα δεν το περίμενε σίγουρα ούτε ο ίδιος.

Δείτε όλα τα βίντεο του fosonline.gr

Οι σκηνές που εκτυλίχτηκαν στο φαληρικό γήπεδο ήταν αδιανόητες και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μία ώρα πριν την παρουσίαση του Μαρσέλο και η κεντρική κερκίδα των επισήμων είχε γεμίσει με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι του γηπέδου να ενημερώνουν τον κόσμο ότι πρέπει να εισέλθει από τις θύρες 24-25, διότι η πρόσβαση στις κερκίδες ήταν αδύνατη. Όσο περνούσε η ώρα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποχρεώθηκαν να ανοίξουν κι άλλες θύρες και οι οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο ήταν 25.000.

Πρώτα βγήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος τραγούδησε μαζί με τον κόσμο το «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό». Ο Γάλλος καλωσόρισε τον Μαρσέλο και έδωσε το σύνθημα να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος εισήλθε μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη κι έχοντας στο πλευρό του, τους δύο του γιους (ο ένας με φανέλα του Ολυμπιακού) και τη σύζυγο του.

Όταν έκανε την εμφάνιση του σείστηκε το φαληρικό γήπεδο από τις εκδηλώσεις του κόσμου. Οι οπαδοί τον αποθέωναν κι εκείνος το απολάμβανε. Μίλησε στον κόσμο που βρισκόταν στο γήπεδο και είπε: «Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ ανάμεσά σας. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα. Πριν ξεκινήσω με την ομάδα, θέλω να σας ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Πάμε Ολυμπιακέ».

Ο Μαρσέλο έμεινε με το στόμα ανοιχτό και ένας παίκτης με αυτές τις παραστάσεις πήρε στα χέρια του και καπνογόνο και χόρευε στους ρυθμούς της κερκίδας. Ο Μαρσέλο έκανε το γύρο του γηπέδου και πέταξε μπάλες στις κερκίδες. Πλέον το επόμενο ραντεβού δόθηκε για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον παίκτη να πιάνει άμεσα δουλειά.