Μαρσέλο: «Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου»!

Αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και εκστασιασμένος από την υποδοχή του κόσμου δήλωσε ο Μαρσέλο κατά την επίσημη παρουσίασή του από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς των «ερυθρολεύκων» στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης»

Μαρσέλο: «Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου»!

Έτοιμος να βοηθήσει και να δώσει όλη του δύναμη για τον Ολυμπιακό, δήλωσε ο Μαρσέλο κατά την επίσημη παρουσίαση του μπροστά στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» στο Φάληρο.

«Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος και εγώ και η οικογένειά μου που είμαι εδώ.

Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με όλη τη δύναμη και την αφοσίωσή μου.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω, αλλά θέλω να σας πω ένα πράγμα. Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά. Πάμε Ολυμπιακέ!», ήταν τα λόγια του Βραζιλιάνου σταρ.

Λίγο αργότερα ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ μιλώντας στην Cosmote δήλωσε εκστασιασμένος από την υποδοχή του κόσμου.

Αναλυτικά είπε:

Για την παρουσία του κόσμου στην παρουσίασή του: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για αυτή την υποδοχή. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι ενθουσιασμένοι από τον κόσμο. Είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου».

Για την επιλογή του να υπογράψει στον Ολυμπιακό: «Είμαι ενθουσιασμένος από την πρώτη στιγμή. Είχα την ευκαιρία να παίξει κόντρα στον Ολυμπιακό πριν μερικά χρόνια. Κάτι μου έλεγε να έρθω εδώ. Θέλω να ζήσω και να πετύχω εδώ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος».

Για το μήνυμα του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Μπορώ να υποσχεθώ πως θα δώσω την ψυχή μου στους αγώνες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στις προπονήσεις και στους αγώνες για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν σκέφτεται να μάθει ελληνικά για να καταλαβαίνει τα συνθήματα των οπαδών: «Το σκεφτόμουν από την πρώτη στιγμή. Είναι δύσκολο αλλά θα είναι τιμή μου να μάθω τη γλώσσα. Θα προσπαθήσω».