Ολυμπιακός: Τι έκανε πέρσι ο Μαρσέλο και πότε θα είναι έτοιμος

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετρά αντίστροφα για την αποψινή υποδοχή του Μαρσέλο στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ολυμπιακός: Τι έκανε πέρσι ο Μαρσέλο και πότε θα είναι έτοιμος

Μετά την υποδοχή και τους πανηγυρισμούς σειρά παίρνει το αγωνιστικό κομμάτι που είναι εξίσου σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Η κίνηση με τον Μαρσέλο επικοινωνιακά έχει κάνει πολύ μεγάλο… γκελ στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά και όχι μόνο.

Ο Κάρλος Κορμπεράν μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο άσο και μάλιστα τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνο προκειμένου να μπει με την ομάδα και να μπορέσει να τη βοηθήσει.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ελλάδας έπαιξε τελευταία φορά στις 20 Μαΐου. Ήταν η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Μπέτις και αγωνίστηκε 20 λεπτά.

Η περσινή χρονιά γενικά ήταν περίεργη για τον Μαρσέλο, ο οποίος την ολοκλήρωσε με 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε αρκετά ματς είχε μείνει στον πάγκο, ενώ είχε και κάποια διαστήματα που έμεινε εκτός με μικροτραυματισμούς. Όλο το καλοκαίρι ο Μαρσέλο έχει κάνει ατομικές προπονήσεις.

Δεν έχει σταματήσει να δουλεύει προκειμένου να διατηρείται σε καλή κατάσταση προκειμένου να μπει όσο το δυνατόν συντομότερα στις υποχρεώσεις της νέας του ομάδας. Ο Μαρσέλο έχει δουλέψει αρκετά το καλοκαίρι, αλλά είναι λογικό να βρίσκεται πιο πίσω από τους συμπαίκτες του.

Το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί για να υπολογίζεται από τον Κορμπεράν θα φανεί όταν ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα στον Ρέντη. Ο Μαρσέλο αύριο θα δώσει το «παρών» για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Πειραιά.