Ντουκουρέ για το Άρης - ΠΑΟΚ: «Σημαντικό για την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη»

Ο Σέιχ Ντουκουρέ μίλησε για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ

Ντουκουρέ για το Άρης - ΠΑΟΚ: «Σημαντικό για την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη»

Ο μέσος του Άρη, Σέιχ Ντουκουρέ μίλησε για το αποψινό (4/09, 21.30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA ο Ιβοριανός άσος του Άρη:

«Ήταν μια διαφορετική εβδομάδα αυτή που τελειώνει, είχαμε την αλλαγή του προπονητή. Για μας όμως η καθημερινότητα δεν αλλάζει, εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά. Προπονούμαστε κανονικά, η σκέψη μας είναι μόνο στο παιχνίδι. Προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα που υπάρχουν, οπότε το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Κυριακής. Η εβδομάδα δεν ήταν τόσο διαφορετική με τον κ. Τερζή. Τον ξέρουμε και μας ξέρει, δουλέψαμε πάνω σε τακτική και τεχνική, είδαμε σε βίντεο τον αντίπαλο και εστιάσαμε στο τι πρέπει να κάνουμε».

Για το τι περιμένει στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Είχα την τύχη να ζήσω πέρσι δύο φορές, τέτοιο παιχνίδι. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα, για το σύλλογο, για τους φιλάθλους, για την πόλη. Είναι αλήθεια ότι και οι δύο ομάδες έχουν αλλαγές προσώπων. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά θέλουμε να κερδίσουμε, το περιμένουμε και είναι η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψουμε στις νίκες και να κάνουμε επανεκκίνηση και να χτίσουμε ένα σερί νικών».

Για το αν έχει πει κάτι στους νέους παίκτες για το ντέρμπι:

«Κι εγώ και οι άλλοι παίκτες που έχουμε εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια μιλάμε στους νέους παίκτες, τους εξηγούμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για την ομάδα και τη Θεσσαλονίκη, τους βάζουμε στο κλίμα. Είναι έξυπνα παιδιά, όσοι καινούριοι ήρθαν, όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία του αγώνα και όλοι θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».