Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μαρσέλο - Πώς οι Πειραιώτες έκλεισαν τη μεταγραφή

Ο Μαρσέλο αναμένεται στη χώρα μας για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός: Έρχεται ο Μαρσέλο - Πώς οι Πειραιώτες έκλεισαν τη μεταγραφή

Στον… αστερισμό του Μαρσέλο κινείται ο Ολυμπιακός από το βράδυ της Παρασκευής. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν μία μεταγραφή που προκάλεσε πάταγο σε όλη την Ευρώπη και ανάγκασε μεγάλα δίκτυα του εξωτερικού να την κάνουν και πρώτο θέμα. Ο 34χρονος πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει την άφιξή του στην Ελλάδα.

Ο Μαρσέλο ζήτησε από τους ανθρώπους διορία δύο ημερών προκειμένου να μαζέψει τα πράγματά του και να έρθει στη χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση. Την Παρασκευή, άλλωστε, είχε και τα γενέθλιά του ο γιος του, ο οποίος έγινε επτά ετών. Στο «Ελ. Βενιζέλος» αναμένεται τη Δευτέρα το απόγευμα προκειμένου να ενσωματωθεί στην ομάδα του Πειραιά και να ξεκινήσει προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Μαρσέλο μπορεί να είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η υπόθεση της μεταγραφής του δεν ήταν απλή ιστορία για τον Ολυμπιακό. Όλο αυτό το διάστημα δέχτηκε αρκετές κρούσεις και προτάσεις από διάφορες ομάδες μεγάλων πρωταθλημάτων όπως η Ισπανία, η Γαλλία και η Αγγλία.

Μάλιστα λίγες ημέρες πριν εμφανιζόταν σχεδόν σίγουρη η μεταγραφή του στη Λέστερ. Ο Ολυμπιακός έκανε τις πρώτες του επαφές μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ κατόπιν εντολής του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Γάλλος μίλησε με τον διευθυντή διεθνών σχέσεων της Ρεάλ, τον Εμίλιο Μπουντραγκένιο, προκειμένου να μάθει τα πάντα για τον Μαρσέλο. Ο αθλητικός διευθυντής ενημερώθηκε πως ο Μαρσέλο είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που οι Πειραιώτες έμαθαν πως υπάρχει έδαφος για να γίνει η μεταγραφή, αμέσως έβαλαν… μπρος τον μηχανισμό τους και προχώρησαν τις διαδικασίες για να κλείσει άμεσα η μεταγραφή και ο παίκτης να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Μαρσέλο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στο σπίτι του και μάλιστα έδειξε ικανοποιημένος από τον τρόπο που χειρίστηκε ο Ολυμπιακός την όλη υπόθεση. Ακριβή ποσά για τις απολαβές του Βραζιλιάνου αστέρα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως το συμβόλαιό του θα είναι ύψους 2,5 με 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.