Η εμπλοκή του Ολυμπιακού με τον Μπακαγιόκο (vid)

Στο… στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο, ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και έπαιξε δανεικός στη Μίλαν

Η εμπλοκή του Ολυμπιακού με τον Μπακαγιόκο (vid)

Μέχρι αύριο (2/9) το βράδυ ο Ολυμπιακός έχει περιθώριο για να δηλώσει στην UEFA την ευρωπαϊκή του λίστα. Μεταγραφές μπορεί να κάνει μέχρι 15 Σεπτεμβρίου που είναι ανοιχτό το παράθυρο στην Ελλάδα, αλλά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα ματς του Europa League.

Και όπως γίνεται αντιληπτό τις τελευταίες ώρες επικρατεί μεταγραφικός πυρετός στον Ολυμπιακό. Έτσι στη μεγάλη λίστα που έχει με ποδοσφαιριστές βρίσκεται και το όνομα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Ένας Γάλλος δημοσιογράφος είναι αυτός που έφερε το θέμα στην επιφάνεια με τιτίβισμα του. Στο tweet του ανέφερε ότι η μεταγραφή του παίκτη στη Νις δεν θα ολοκληρωθεί και ο Ολυμπιακός καλοβλέπει τον 28χρονο χαφ.

Ο Μπακαγιόκο έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι έως το 2024, αλλά την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε με τη μορφή του δανεισμού στη Μίλαν. Ο παίκτης έχει γεννηθεί στο Παρίσι, αλλά έχει ρίζες από την Ακτή Ελεφαντοστού. Με τη Μίλαν που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα έπαιξε 18 φορές και είχε μία ασίστ. Παίζει κυρίως ως «εξάρι» και είναι δεξιοπόδαρος. Φέτος και στα τέσσερα ματς έχει μείνει εκτός αποστολής.

Ο δανεισμός του στη Μίλαν είναι διετές και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Οι «ροσονέρι» επιχείρησαν αρκετές φορές το φετινό καλοκαίρι να... σπάσουν τη συμφωνία μαζί του, αλλά δεν τα κατάφεραν. Είναι παίκτης που δεν βρίσκεται στα πλάνα τους και προσπάθησαν να ξεφορτωθούν.

Στο Μιλάνο υπάρχουν αναφορές πως τελικά ο παίκτης μένει στη Μίλαν και αυτό διότι έκλεισε το μεταγραφικό παράθυρο. Στην Ελλάδα βέβαια μπορεί να έρθει και προφανώς γι' αυτό και έχει εμπλακεί ο Ολυμπιακός. Κάνει προσπάθεια η πρωταθλήτρια Ιταλίας να τον βγάλει από πάνω της.