«Καίει» η Μπέρνλι, τι γίνεται με μεταγραφές

Όλο το βάρος έχει πέσει στην πρόκριση στους ομίλους και από αυτή θα κριθεί η ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού.

«Καίει» η Μπέρνλι, τι γίνεται με μεταγραφές

Μετά και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπέρνλι έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία πως ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση και πολύ θόρυβο. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, η οποία εκπνέει την Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη ρεβάνς με την αγγλική ομάδα την ερχόμενη Πέμπτη και αν μη τι άλλο ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Μετά το 3-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» οι Πειραιώτες είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους, αλλά μένει να σφραγίσουν το εισιτήριο την ερχόμενη Πέμπτη επί αγγλικού εδάφους.

Η αναμέτρηση της Πέμπτης κρίνει πολλά όσον αφορά στην περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού. Οι ανάγκες της ομάδας του Πειραιά αυτή τη στιγμή είναι για έναν εξτρέμ και έναν τερματοφύλακα ο οποίος θα είναι πίσω από τον Γιαννιώτη. Ένας έμπειρος τερματοφύλακας τύπου… Προτό.

Με πρόκριση στους ομίλους υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει. Τα ονόματα που έχουν «παίξει» είναι αρκετά όμως αυτό που συνεχίζει να υπάρχει στην επικαιρότητα είναι του Λαζάρ Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος που δεν υπολογίζεται από τον Κλοπ ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και δεν έχει βρεθεί η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του τότε και η κουβέντα γίνεται υπό διαφορετικούς όρους.

Την Κυριακή υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Φενερμπαχτσέ εμπλέκεται στην υπόθεση. Στο Βέλγιο λόγω της παρουσίας του παίκτη την περασμένη σεζόν στην Άντερλεχτ γίνεται αναφορά στην περίπτωση του. Συγκεκριμένα οι Βέλγοι τονίζουν πως ο Μάρκοβιτς δέχεται πιέσεις από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αυτά είναι τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή με το ματς κόντρα στη Μπέρνλι να είναι αυτό που «καίει» τους Πειραιώτες. Αυτό θα κρίνει και πολλά άλλωστε όσον αφορά στην ενίσχυση του ρόστερ.