Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης, ο Λάζαρος και ο Φορτούνης

Η παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στο προπονητικό κέντρο, ποιοι είχαν την τιμητική τους και ποιος ήταν το κεντρικό πρόσωπο.

Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης, ο Λάζαρος και ο Φορτούνης

Το απόγευμα της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού τελέστηκε ο αγιασμός της ομάδας του Πειραιά. Όπως σας έχει ενημερώσει και νωρίτερα το fosonline.gr στο προπονητικό κέντρο των «ερυθρόλευκων» έδωσε το παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το κλίμα στο προπονητικό κέντρο ήταν κάτι παραπάνω από καλό. Οι νίκες στην Ευρώπη και το 1-0 επί του Λεβαδειακού έχουν επαναφέρει την ηρεμία στο μεγάλο λιμάνι. Έχει ενδιαφέρον να δούμε κάποια πράγματα από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο αθλητικό κέντρο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγιασμού χαιρέτισε όλους τους ποδοσφαιριστές δια χειραψίας, αλλά και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Την τιμητική τους είχαν οι Κώστας Φορτούνης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Μπίμπαρς Νάτχο. Με τον πρώτο και πάλι ήταν πολύ θερμός ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Το ίδιο συνέβη και με τον Λάζαρο, αλλά και με τον Ισραηλινό χαφ που αποτελεί ένα από τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρόλευκων».

Ο Χριστοδουλόπουλος μετά το γκολ που έβαλε με τον Λεβαδειακό ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο διεθνής εξτρέμ αποτελεί μία πολύ σημαντική προσθήκη και μία πολύ σημαντική πρσωπικότητα στον Ολυμπιακό. Όλα τα διοικητικά στελέχη που βρέθηκαν στο Ρέντη χαιρέτισαν τον Λάζαρο και μίλησαν για λίγο μαζί του.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε θερμή χειραψία και με τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς. Για ελάχιστα λεπτά τα είπαν οι δύο άνδρες στο περιθώριο της προπόνησης. Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ είχε συνεργασία με τα στελέχη της διοίκησης που βρέθηκαν στο Ρέντη.

Ο Λάζαρος με τον Φορτούνη είναι αχώριστοι και αυτό φάνηκε και στον αγιασμό. Συνεχώς μαζί είναι οι δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αναλάβει το ρόλο να ηγηθούν της προσπάθειας να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην κορυφή.

Πάντως σε σχέση με άλλες χρονιές εκείνο που έλεγαν άπαντες ήταν ότι ο αγιασμός τελέστηκε στο καλύτερο δυνατό κλίμα.