Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός του Ολυμπιακού (pics)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέστηκε αγιασμός στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο αγιασμός έγινε πριν την απογευματινή προπόνηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το «παρών».

Παρουσία Μαρινάκη ο αγιασμός του Ολυμπιακού (pics)

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στη νέα σεζόν δείχνει να έχει μπει φουριόζος και με διάθεση να διαγράψει την περσινή.

Παρόλα αυτά οι συνήθειες δεν αλλάζουν στο μεγάλο λιμάνι. Το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η αποψινή προπόνηση των Πειραιωτών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη τελέστηκε αγιάσμος.

Συνηθίζεται κάθε χρόνο το παρών να δίνει και ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδωσε το παρών και απόψε στο αθλητικό κέντρο στον αγιασμό. Ευχή όλων φυσικά ήταν η ομάδα του Πειραιά να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου και την ερχόμενη Πέμπτη να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πάτερ Δημήτριο, ο οποίος γι' ακόμα μία χρονιά ευχήθηκε επιτυχίες στην ομάδα. Το παρών εκτός από τον ισχυρό άνδρα της πειραϊκής ΠΑΕ έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του Ολυμπιακού. Το κλίμα στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών ήταν πολύ ευχάριστο και φυσικά σε αυτό έχουν βοηθήσει οι νίκες σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν. Να σημειώσουμε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν αρκετά ευδιάθετος μετά το τέλος του αγιασμού χαιρέτισε δια χειραψίας όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.