«AS»: Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αμυντικό Ρούμπεν Βέζο της Λεβάντε

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Ρούμπεν Βέζο της Λεβάντε για να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS».

«AS»: Έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αμυντικό Ρούμπεν Βέζο της Λεβάντε

Στην Ισπανία έχει στρέψει, μεταξύ άλλων, το βλέμμα του ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής. Δημοσίευμα της «AS» υποστηρίζει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ρούμπεν Βέζο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Λεβάντε ως το 2024.

Όπως σημειώνεται, ο 28χρονος Πορτογάλος στόπερ πρόκειται να αποχωρήσει από το σύλλογο κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου που διανύουμε, ενώ σημειώνεται επίσης πως μπορεί να αγωνιστεί και στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο το όνομα του τελευταίου βρίσκεται παράλληλα στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων από την Ισπανία αλλά και την Τουρκία.

Ο Ρούμπεν Βέζο αγωνίζεται στη Λεβάντε από το 2019 και στο διάστημα της παρουσίας του στο σύλλογο έχει καταγράψει 116 εμφανίσεις, όπως επίσης 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ. Την περασμένη περίοδο έπαιξε σε 32 παιχνίδια, ενώ την τρέχουσα σεζόν μετράει ήδη 2 συμμετοχές.