Ζίβκοβιτς: «Θέλουμε το νταμπλ, πιστεύω ότι το αξίζουμε»

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μίλησε για τους φετινούς στόχους του ΠΑΟΚ και φυσικά για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (28/8, 21.45).

Ζίβκοβιτς: «Θέλουμε το νταμπλ, πιστεύω ότι το αξίζουμε»

Δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports έκανε ο Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ στοχεύει να κατακτήσει το νταμπλ και πως αξίζει να το πάρει!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στη δράση: «Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και φυσικά να κερδίσουμε».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το νταμπλ, είναι ξεκάθαρος ο στόχος μας, είμαι σίγουρος πως το αξίζουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να το πετύχουμε, θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι, βήμα με το βήμα για το κερδίσουμε».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Είμαστε έτοιμοι, είμαστε επαγγελματίες. Έχουμε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, ξέρουν να παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό θα το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τον Ατρόμητο που αντιμετωπίζει απόψε (28/8, 21.45): «Δύσκολος αντίπαλος, περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε ΠΑΟΚ όμως και θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Για το αν περιμένει μία γεμάτη Τούμπα: «Φυσικά το περιμένω, όμως είναι καλοκαίρι, πολλοί είναι ακόμα διακοπές, αλλά ξέρω πως θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο και είμαι σίγουρος πως θα μας υποστηρίξουν και θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».