ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής ο Λύρατζης, αντικαταστάτης του ο Βιεϊρίνια

Εκτός αποστολής έμεινε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Λύρατζης, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στον αστράγαλο

ΠΑΟΚ: Εκτός αποστολής ο Λύρατζης, αντικαταστάτης του ο Βιεϊρίνια


Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στο αυριανό (28/8) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο Περιστερίου (21.45), καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει στον αστράγαλο. Ο τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου τον απέκλεισε από την αποστολή και για το δεξί άκρο της άμυνας θα επιστρατεύσει τον αρχηγό του «Δικεφάλου» Αντρέ Βιεϊρίνια. Επίσης επανέρχεται στο αρχικό σχήμα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που εξέτισε την ποινή του.

Εκτός του Λύρατζη, θα απουσιάσουν επίσης και οι Ιβάν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κουαλιάτα και Ράφα Σοάρες.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμμετέχουν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κοτάρσκι, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Νάρεϊ, Μπράντον και Ολιβέιρα.