Κλωναρίδης: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Ο Κλωναρίδης μίλησε για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι πιστή στο πλάνο του προπονητή.

Κλωναρίδης: «Να είμαστε πιστοί στο πλάνο μας»

Στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ δοκιμάζεται ο Ατρόμητος για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. Ο Κλωναρίδης μίλησε για το παιχνίδι και στάθηκε στην ποιότητα που έχει ο αντίπαλος του, ενώ τόνισε πως εκείνοι θα πρέπει να μείνουν πιστοί στο πλάνο του προπονητή τους.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Κλωναρίδης:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του έχουν υψηλή ποιότητα. Το ποδόσφαιρο μπορεί να σε ανταμείψει και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα».

Για το τί πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος:

«Όπως είπα και πριν ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας».

Για την πρώτη του καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τον ΟΦΗ και τη συνέχεια:

«Ανυπομονώ για το παιχνίδι και το μόνο που κοιτάζω είναι να απολαμβάνω τα παιχνίδια. Πέρασα πολλά χρόνια σκεπτόμενος για το ποδόσφαιρο και αυτό μου δημιουργούσε άγχος. Πλέον κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής μου».