Super League 1: Δράση σε Ριζούπολη και Ζωσιμάδες

Δύο ματς περιλαμβάνει το σημερινό (27/8) πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Super League 1.

Super League 1: Δράση σε Ριζούπολη και Ζωσιμάδες

Δύο αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν σήμερα στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1. Η αρχή θα γίνει στις 20:00, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στους «Ζωσιμάδες» τη Λαμία.

Οι Ηπειρώτες, παρά τη συμπαθητική τους εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γνώρισαν την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Γι’ αυτό και θέλουν να σημειώσουν την πρώτη τους φετινή νίκη. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Λαμίας, αφού δεν μπόρεσε να κοντράρει στην πρώτη αγωνιστική την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με σκορ 3-0.

Μιάμιση ώρα αργότερα θα γίνει το δεύτερο και τελευταίο παιχνίδι για σήμερα, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο. Η αναμέτρηση θα γίνει εκτάκτως στο «Γεώργιος Καμάρας» στη Ριζούπολη, διότι η «OPAP Aρένα» παραμένει υπό κατασκευή και το γήπεδο στο ΟΑΚΑ θα χρησιμοποιηθεί για τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις. Στο αγωνιστικό σκέλος οι «κιτρινόμαυροι» του Ματίας Αλμέιδα προέρχονται από το 3-0 επί της Λαμίας και επιζητούν τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα ματς.

Αντίθετα, ο Βόλος μοιράστηκε, ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στην πρεμιέρα, τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον καλείται να αντιδράσει. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλίας προχώρησε και στη λύση της συνεργασίας της με τον Οσβάλντ Τανσό. Ο Γάλλος προπονητής κάθισε μόνο σε ένα επίσημο παιχνίδι του Βόλου και πλέον τη θέση του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου έχει αναλάβει ο Κώστας Μπράτσος.

ΣΗΜΕΡΑ (27/8):

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

20:00, Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Ζωσιμάδες», Novasports 2 HD

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

ΒΟΗΘΟΙ: Γεώργιος Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Κωνσταντίνος Στάικος (Λάρισας)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Σταύρος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

ΑΕΚ – Βόλος

21:30, «Γεώργιος Καμάρας», Cosmote Sport 1 HD

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), AVAR: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας)