Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0: Έμειναν με τον βαθμό (highlights)

Ιωνικός και Λεβαδειακός δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους και έμειναν στην «λευκή ισοπαλία» 0-0 στη Νεάπολη. Δοκάρι με τον Άοσμαν είχαν οι γηπεδούχοι στο 11'

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0: Έμειναν με τον βαθμό (highlights)

Ιωνικός και Λεβαδειακός ήθελαν να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν… ήξεραν πως να το καταφέρουν και έμειναν στην ισοπαλία 0-0 στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ο Ιωνικός ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα, είχε πιο κλασικές ευκαιρίες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία από τα πόδια του Άοσμαν, με κορυφαία το δοκάρι στο 11'.

Από την άλλη, όμως, και ο Λεβαδειακός από το 15’ κι έπειτα ισορρόπησε την κατάσταση, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και είχε τη δική του μεγάλη στιγμή με το χαμένο τετ-α-τετ του Κωνσταντινίδη.

Μάλιστα από το 35’ άρχισε να πέφτει ο ρυθμός, να ανεβαίνει η ένταση στον αγωνιστικό χώρο και να μην δημιουργούν φάσεις οι δύο ομάδες.

Με την είσοδο του Λοβέρα στο ματς ο Ιωνικός βελτιώθηκε μεσοεπιθετικά, καθώς ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έδωσε ποιότητα και ενέργεια στο παιχνίδι των γηπεδούχων, που έχασαν δύο καλές ευκαιρίες.

Ο Λεβαδειακός διαχειρίστηκε σωστά όμως την πίεση των γηπεδούχων, που πάντως δεν είχαν ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι τους, ενώ οι Βοιωτοί έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Τσιριγώτη στο 90’ με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Μικρογραφία

ΙΩΝΙΚΟΣ –ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: Νεάπολης

Διαιτητής: Ζαμπάλας (Ηπείρου)

Σκόρερς: -

Κίτρινες: Αντούνες (55’), Ρομαό (72’), Μύγας (83’)- Βρακάς (30’, Μουτίνιο (45+1)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης-Αντούνες, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι- Βαλεριάνος, Μύγας, Άοσμαν, Μασάς (66’ Μίλος), Μεντόσα (67’ Λοβέρα )- Μάντζης, Ν. Ιωαννίδης ( 67’ Ελευθεριάδης)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς-Βήχος, Τζημόπουλος (λ.τ. 65’ Μπάχανακ), Βινίσιους (λ.τ. 85’ Λιάγκας), Κωνσταντινίδης- Συμελίδης (λ.τ. 74’ Χάμοντ), Μεχία, Μπέλμοντ-Μουτίνιο (46’ Λούα Λούα), Βρακάς (85’ Τσιριγώτης), Δούμτσιος.