Λεβαδειακός: Ανέτοιμο το γήπεδό του - Αλλάζει έδρα το ματς με ΠΑΟ

Σε αλλαγή έδρας οδηγείται το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό λόγω των καθυστερήσεων στα έργα που γίνονται από την δημοτική αρχή. 

Λεβαδειακός: Ανέτοιμο το γήπεδό του - Αλλάζει έδρα το ματς με ΠΑΟ

Την Τετάρτη (24/8) το πρωί έλαβε χώρα επιθεώρηση στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς από το αρμόδιο κλιμάκιο της Super League, παρόντος και του Στιβ Μπένετ, ενόψει της έναρξης των εντός έδρας υποχρεώσεων των Βοιωτών, οι οποίοι επέστρεψαν φέτος στη μεγάλη κατηγορία.

Άπαντες στις τάξεις των νεοφώτιστων πίστευαν ότι θα είχαν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες εργασίες ώστε το γήπεδο να πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις όμως κάτι τέτοιο ωστόσο δεν συνέβη.

Στην επιθεώρηση εξετάστηκε και το θέμα του VAR όπου δεν υφίσταται κανένα πρόβλημα και το γήπεδο εγκρίθηκε κανονικά.

Εντούτοις, το δημοτικό γήπεδο της Λιβαδειάς παρουσιάζει πολλά προβλήματα λόγω των καθυστερήσεων στις εργασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν από τη δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να διεξαχθεί εκεί το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα, που σχετίζεται με την ασφάλεια του γηπέδου, αφορά στο στέγαστρο. Πρόβλημα υπάρχει επίσης με τα αποδυτήρια, την αίθουσα Τύπου, καθώς κι άλλους χώρους. Γενικότερα το γήπεδο, με την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα, δεν είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνα της Superleague.

Με δεδομένο ότι δεν θα ολοκληρωθεί οι εργασίες το προσεχές δεκαήμερο ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να οδηγηθεί σε αλλαγή έδρας.