Και στο “σημάδι” της Φενέρ ο Μάρκοβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός που φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με ρεπορτάζ από Αγγλία και Γερμανία, έχει μπει στο μάτι και των “καναρινιών” της Κωνσταντινούπολης.

Και στο “σημάδι” της Φενέρ ο Μάρκοβιτς

Ο Λάζαρ Μάρκοβιτς επέστρεψε για τα καλά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονταν από Αγγλία και Γερμανία. Συγκεκριμένα, οι “ερυθρόλευκοι” μπλέχτηκαν σε διάφορα σενάρια, με τους Γερμανούς μάλιστα να υποστηρίζουν ότι η ομάδα του Πειραιά θα δώσει μεγάλη “μάχη” με την Βόλφσμπουργκ για να αποσπάσει την υπογραφή του!

Στην Τουρκία όμως, έφεραν ένα άλλο σενάριο στο προσκήνιο που θέλει την Φενέρμπαχτσε να μπαίνει γερά στο “κόλπο”. Από την γειτονική χώρα προκύπτει ότι τα “καναρίνια” της Κωνσταντινούπολης προσπαθούν να μπουν “σφήνα” σε Ολυμπιακό και Βόλφσμπουργκ για να αποκτήσουν τον Μάρκοβιτς από την Λίβερπουλ.

Στο λιμάνι πάντως αυτό που τους “καίει” δεν είναι τίποτε άλλο από την πρόκριση επί της Μπέρνλι το βράδυ της Πέμπτης στην Αγγλία. Στις 31 Αυγούστου που είναι και η τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου αναμένονται εξελίξεις.

Αν θα είναι ο Μάρκοβιτς ή κάποιος άλλος, θα εώς την Παρασκευή. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού προσπαθεί να κάνει μία μεταγραφή – βόμβα για τα ελληνικά δεδομένα.