Ολυμπιακός: Εμπιστεύεται Ραντζέλοβιτς ο Κορμπεράν, αλλά κοιτάζει πάντοτε για εξτρέμ

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αρέσει στον Κάρλος Κορμπεράν, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν έχει αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ως προς την απόκτηση ακόμη ενός εξτρέμ στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Εμπιστεύεται Ραντζέλοβιτς ο Κορμπεράν, αλλά κοιτάζει πάντοτε για εξτρέμ

Ο Κάρλος Κορμπεράν βρίσκει στο πρόσωπο του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς τον εξτρέμ που μπορεί να προσφέρει ταχύτητα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού από τα άκρα. Μπορεί τα τελειώματά του να μην είναι ιδανικά, μπορεί οι σέντρες του να μην έχουν πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας, αλλά το γκολ του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν και ένα γκολ ψυχολογίας για τον Σέρβο εξτρέμ.

Ο Ραντζέλοβιτς βλέπει τον νέο προπονητή των Πειραιωτών να τον εμπιστεύεται. Του έχει δώσει τις ευκαιρίες στα ευρωπαϊκά ματς, του έδωσε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον «Άγιαξ της Ηπείρου» και σε γενικές γραμμές ο Κορμπεράν δείχνει να επιθυμεί την παραμονή του στο λιμάνι, θεωρώντας ότι είναι ένας εξτρέμ που μπορεί να τον «αισθανθεί» η αντίπαλη άμυνα.

Πλέον, το ερώτημα έχει να κάνει με τη συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι μετά την απόκτηση του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε από την Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού, είχε γίνει λόγος για την απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ για να «τονωθούν» περισσότερο τα φτερά της επίθεσης των Πειραιωτών.

Το γεγονός ότι ο Ραντζέλοβιτς έχει αφήσει ικανοποιημένο τον Κορμπεράν, έχει προκαλέσει μία σύγχυση στον κόσμο. Για το αν θα προχωρήσει δηλαδή στην απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ ή όχι. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια σοβαρή εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός πάντοτε κοιτάζει την αγορά την απόκτηση ενός winger.