Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Δημιουργούν και σκοράρουν οι «κίτρινοι». Άστοχοι οι Βοιωτοί

Ο Άρης ήταν δημιουργικός, σκόραρε με άνεση και κέρδισε τον Λεβαδειακό (3-0). Οι Βοιωτοί αδίκησαν τους εαυτούς τους, με το «μηδέν» στην επίθεση, χάνοντας ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.

Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Δημιουργούν και σκοράρουν οι «κίτρινοι». Άστοχοι οι Βοιωτοί

Την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει στην δημιουργία και την επίθεση επιβεβαίωσε ο Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κόντρα στον Λεβαδειακό (3-0). Οι «κίτρινοι» ήταν παραγωγικοί, είχαν σε καλή βραδιά τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Ντάνιελ Μαντσίνι που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, οπότε και κρίθηκε υπέρ των Θεσσαλονικέων το ματς.

Οι Βοιωτοί αδίκησαν τους εαυτούς τους στο συγκεκριμένο διάστημα, από τη στιγμή που είχαν τις δικές τους καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ. Όταν στο καλό τους διάστημα μένουν με δύο γκολ πίσω στο σκοιρ δεν θα μπορούσαν να περιμένουν τίποτα καλύτερο στο Χαριλάου, από τη στιγμή που στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό.

Βοήθησε πολύ και η είσοδος του Μανού Γκαρθία που έβγαλε ποιότητα και πάσες για γκολ στον Γκρέι, ο οποίος αξιοποίησε έστω μία από αυτές και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

ΤΑ ΓΚΟΛ

12’: Ο Γκρέι πέρασε την κάθετη μπαλιά στον Μαντσίνι, ο οποίος από το ημικύκλιο της περιοχής εκτέλεσε περίφημα στο αριστερό παράθυρο (1-0).

45’: Ο Μαντσίνι μπήκε από δεξιά στην περιοχή, ξεπέρασε τους Μεχία και Βήχο και πλάδαρε με το αριστερό γράφοντας το 2-0.

68’: Ο Πάλμα από αριστερά έκανε την μπαλιά στον Γκρέι, που εκτέλεσε από κοντά και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Η μικρογραφία

ΑΡΗΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 3-0

Γήπεδο: Κλεάνθης Βικελίδης

Γκολ: Μαντσίνι (12’, 45’), Γκρέι (68’).

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

Κίτρινες: Κωνσταντινίδης, Μπελμόντ, Συμελίδης, Ντουκουρέ.

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν (82’ Μαζικού), Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Νταμπό (46’ Ντιόπ), Καμάτσο (46’ Μανού Γκαρθία), Πάλμα (71’ Ζερβινιό), Γκρέι (82’ Χατζηιωάννου).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος, Βινίσιους, Βήχος, Μπελμόντ (58’ Λούα Λούα), Μεχία, Βρακάς (λ. τ. 76΄Βουτσάς), Συμελίδης (76’ Συμελίδης), Μουτίνιο (63’ Νίκας), Δούμτσιος.