Κοτάρσκι: Τρίποντο ψυχολογίας η νίκη επί του Παναιτωλικού

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι αναφέρθηκε στο τρίποντο που πήρε η ομάδα του με 1-0 εναντίον του Παναιτωλικού.

Κοτάρσκι: Τρίποντο ψυχολογίας η νίκη επί του Παναιτωλικού

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα με το ισχνό 1-0 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα και όπως εξήγησε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μιλώντας στην κάμερα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν ένα τρίποντο ψυχολογίας.

Αναλυτικά:

Για το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Δουλέψαμε σκληρά για αυτό, προπονηθήκαμε καλά τις τελευταίες εβδομάδες και γνωρίζαμε πως αυτοί οι τρεις πόντοι θα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς ψυχολογικά. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα η καλύτερη όταν κερδίζεις. Είπαμε μεταξύ μας πως θα βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, τρίποντο με τρίποντο και θα παλεύουμε. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα κι είμαστε πολύ χαρούμενοι με τους τρεις πόντους».

Για τη νικηφόρα πρεμιέρα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναιτωλικό: «Γνωρίζαμε πως θα μείνουν πίσω, θα περιμένουν κάποιο λάθος μας και θα είναι συμπαγείς. Ξέραμε πως πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να παίξουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω πως το κάναμε καλά. Πετύχαμε ένα γκολ νωρίς, που μας βοήθησε πολύ. Μετά κάναμε πολλές ευκαιρίες, οι οποίες χάθηκαν. Αν ήμασταν πιο εύστοχοι θα ήταν μια μεγαλύτερη νίκη, αλλά ήταν μια καλή νίκη. Παίξαμε όπως θέλαμε».

Για την δική του απόδοση: «Το 80% στην κατοχή δείχνει ότι ελέγξαμε πολύ καλά το παιχνίδι και κρατήσαμε την μπάλα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι. Είναι μέρος της δουλειάς. Πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Αν δεν το κάνεις όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαι εκεί αν χρειαστεί να επέμβω. Σίγουρα προτιμώ παιχνίδια σαν αυτό που κυριαρχήσαμε και κράτησα ανέπαφη την εστία μου».