ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0: Δεν…κάηκε στην πρεμιέρα

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα με γκολ του Τόμας στο 7ο λεπτό.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 1-0: Δεν…κάηκε στην πρεμιέρα

Ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά κυριάρχησε παίζοντας κυρίως από τα δεξιά, όπου οι Λύρατζης, Νάρεϊ είχαν καλές συνεργασίες. Άλλωστε από αυτούς ξεκίνησε και το 1-0 με τον Τόμας να τελειώνει ιδανικά τη φάση στο 7’. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε καθόλου να κρατήσει μπάλα. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή κυκλοφορία, έφτανε εύκολα στην αντίπαλη εστία αλλά ο Ανέστης ήταν σε καλή βραδιά και κράτησε αυτό το 1-0.

Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε σχέση με το πρώτο μέρος όπου δεν μπορούσε να αλλάξει δεύτερη πάσα. Βρήκε χώρους και προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα. Πάτησε την αντίπαλη περιοχή, με τον ΠΑΟΚ να μην έχει την ίδια…ζωντάνια όπως στο πρώτο μέρος. Είχε βέβαια με τη σειρά του κάποιες καλές στιγμές για να…κλειδώσει το ματς.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Σκόρερ: 7’ Τόμας

Οι συνθέσεις…

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι – Λύρατζης (81’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης - Κούρτιτς, Αουγκούστο – Ντάντας (71’ Φελίπε Σοάρες), Νάρεϊ (81’ Κωνσταντέλιας), Μπίσεσβαρ (65’ Ελ Καντουρί), Τόμας (71’ Ολιβέιρα)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης – Αποστολάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης – Μλάντεν (81’ Βαρόνε), Φλόρες, Ντίας (71’ Σενγκέλια) – Ντουάρτε (81’ Ξενιτίδης), Χατζηθεοδωρίδης (57’ Νταγκό), Καρέλης (81’ Ζοάο Πέδρο)