Έκλεισε στη Λεχ Πόζναν ο Γούτας

Πληροφορίες από την Πολωνία κάνουν λόγο για οριστική και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφή του στην πολωνική ομάδα.

Έκλεισε στη Λεχ Πόζναν ο Γούτας

Ο Δημήτρης Γούτας είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς και προπονείται στο Ρέντη, ενώ την ίδια ώρα αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει έρθει σε επαφή με αρκετές ομάδες, όμως, συμφωνία δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα με καμία. Έχει ψαχτεί πολύ όλο αυτό το διάστημα για να βρεθεί ομάδα που θα τον πάρει από τον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες στο… κόλπο για τον Δημήτρη Γούτα είχε μπει η Λεχ Πόζναν. Πληροφορίες από την Πολωνία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό, παίκτη και Λεχ Πόζναν. Αυτό σημαίνει πως ο 24χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Η Λεχ Πόζναν θυμίζουμε πως είναι η ομάδα που είχε ενδιαφερθεί για τον Μανώλη Σιώπη, όμως οι προτάσεις της είχαν απορριφθεί από τον Ολυμπιακό και από τη στιγμή που μπήκε σε καραντίνα ο παίκτης δεν ασχολήθηκε ξανά με την περίπτωση του.