Λαμία: Έξι κρούσματα κορονοϊού πριν από την ΑΕΚ

Η διοίκηση της Λαμίας ανακοίνωσε άλλα τρία θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, φτάνοντας συνολικά τα έξι κρούσματα

Λαμία: Έξι κρούσματα κορονοϊού πριν από την ΑΕΚ

Στη Λαμία αυξάνεται ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού, λίγες ώρες πριν την σαββατιάτικη πρεμιέρα (20/8) πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ.

Το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε άλλα τρία θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, φτάνοντας έτσι συνολικά τα έξι κρούσματα κορονοϊού.

Η σχετική ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Λαμία ανακοινώνει ότι οι αρχηγοί της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι οι: Σαράνοφ, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Μανούσος και Ντε Βινσέντι.

Στο μεταξύ με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Super League 2022-2023 το Σάββατο 20/8 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο την ΑΕΚ. Η προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και τακτική.

Τέλος στον επανέλεγχο που πραγματοποιήθηκε για τον κορονοϊό βρέθηκαν ακόμη 3 θετικά δείγματα σε μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τηρούνται πιστά τα υγειονομικά πρωτόκολλα».