«Ναι» Αυγενάκη για μεμονωμένη παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στη Λαμία

Ο Λευτέρης Αυγενάκη γνωστοποίησε την πρόθεσή του να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στη Λαμία, για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την τοπική ομάδα.

«Ναι» Αυγενάκη για μεμονωμένη παρουσία οπαδών της ΑΕΚ στη Λαμία

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία είχε εισηγηθεί την απαγόρευση μεμονωμένης και οργανωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ «για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με τον υφυπουργό Αθλητισμού να απαντά ότι αποφάσισε «την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ.».

Ο υφυπουργός αθλητισμού αποδέχθηκε εν μέρει την εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, αλλά η απόφαση βρίσκει αντίθετη τη διοίκηση της Λαμίας, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει φέτος την είσοδο οπαδών καμίας εκ των Big-5 στο γήπεδό της.

Το απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας με τη χρήση του ΑΜΚΑ τους μπορούν να αγοράσουν μέχρι ΔΥΟ (2) απλά εισιτήρια για κατοίκους του Νομού Φθιώτιδας».

Μάλιστα, στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία, υπάρχει διπλή σημείωση ότι «θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Σημειώνεται ότι οι ίδιες τιμές και ο ίδιος τρόπος παραλαβής απλών εισιτηρίων θα ισχύει εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα με την ΑΕΚ και στους εντός έδρας αγώνες με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ, τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ».