Χαμός με Παντελίδη στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ήθελε να μιλήσει μόνο για το πέναλτι που δόθηκε στον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με τους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης. 

Χαμός με Παντελίδη στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Αστέρα με αμφισβητούμενο πέναλτι, γεγονός που έκανε έξαλλο τον τεχνικό της ομάδας της Αρκαδίας.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Σάββας Παντελίδης αναφέρθηκε στο πέναλτι

επισημαίνοντας ότι ήταν εφεύρεση του διαιτητή και στη συνέχεια το Γραφείο Τύπου της ομάδας δεν ήθελε να του γίνουν ερωτήσεις για την κάρτα του Κώτσιρα με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μικρός χαμός...

«Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τους περισσότερους τους ξέρω από πέρσι και ξέρω και τις αντιδράσεις μετά το γκολ. Ειδικότερα μετά από ένα πέναλτι που δεν ήταν και παρόλα αυτά οι παίκτες που βρήκαν αντίδραση και έκαναν φάσεις κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες και σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον Παπαδόπουλο, αλλά η φάση του πέναλτι μας στέρησε το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Παντελίδης.

Σε ερώτηση για ποιον λόγο αντικατέστησε τον Κώτσιρα είπε: «Για να μην αποβληθεί. Πιστεύω ότι το δεύτερο μαρκάρισμα δεν ήταν κόκκινη κάρτα…»

Σε δεύτερη ερώτηση για τη συγκεκριμένη φάση είπε ξανά: «Η φάση του Κώτσιρα ήταν μακριά από μένα 30 μέτρα δεν μπορούσα την δω. Ρώτησα τον παίκτη μου και μου είπε ότι δεν ήταν δεύτερη κίτρινη. Τι φάση του πέναλτι την είδα σε ριπλέι και για αυτό είμαι σίγουρος. Σας λέω την άποψη μου. Εμένα ρωτήσατε, εγώ σας απαντώ».

Για το πάτημα του Ιγκλέσιας στον Ουάρντα λίγο μετά το γκολ του Δικεφάλου: «Δεν μπορώ να σας απαντήσω δεν την είδα την φάση».

Σε εκείνο το σημείο προκλήθηκε ένταση μεταξύ των δημοσιογράφων και του υπεύθυνου επικοινωνίας, όταν ο αξιωματούχος του Αστέρα Τρίπολης ζήτησε να μην γίνουν επιπλέον ερωτήσεις για τη φάση της δεύτερης κίτρινης του Κώτσιρα, αλλά μόνο για τη φάση του πέναλτι.

Από εκεί και μετά ο προπονητής του Αστέρα τόνισε: «Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στην Ευρώπη και στον αγώνα με την Μπενφίκα».