ΑΕΚ: Τα σενάρια για Λιβάι και Μπεσίκτας

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι η Μπεσίκτας έχει βάλει στο… μάτι τον Λιβάι Γκαρσία, αλλά από την ΑΕΚ δεν προκύπτει πως υπάρχει θέμα.

ΑΕΚ: Τα σενάρια για Λιβάι και Μπεσίκτας

Αρκετά είναι τα τουρκικά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Μπεσίκτας έχει βάλει στο… στόχαστρο τον Λιβάι Γκαρσία. Οι Τούρκοι μάλιστα το προχώρησαν αρκετά το θέμα τονίζοντας πως έχει γίνει ήδη επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια από την ΑΕΚ δεν προκύπτει ότι υπάρχει βάση σε όλα αυτά τα σενάρια. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν έχουν λάβει κάποια επίσημη πρόταση από τη Μπεσίκτας. Επίσης ούτε καν ερώτηση δεν έχει κάνει η τουρκική ομάδα προς την πλευρά της ΑΕΚ για τον 24χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για 2,5 εκατ. ευρώ συν 1,5 εκατ. ευρώ μπόνους. Με αυτά τα ποσά ούτε καν που θα το συζητούσε η ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" έχουν δαπανήσει 2,2 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον Λιβάι και έχουν πάρει μόνο το 60% των δικαιωμάτων του, αφού το υπόλοιπο 40% ανήκει στη Μπεϊτάρ.

Από αυτό και μόνο γίνεται κατανοητό ότι η ΑΕΚ θα συζητούσε για ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό και μη ξεχνάμε ότι έχει αρνηθεί τα 8 εκατ. ευρώ που είχε προσφέρει η Βόλφσμπουργκ.