Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν ζήτησε επιστροφή Βρουσάι στις προπονήσεις!

Ο Κάρλος Κορμπεράν θέλει να ασχοληθεί με τον Μάριο Βρουσάι και για αυτό το λόγο του ζήτησε να σταματήσει να προπονείται με τους «κομμένους» του Ολυμπιακού!

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν ζήτησε επιστροφή Βρουσάι στις προπονήσεις!

Ο Μάριος Βρουσάι ξαναπαίρνει ευκαιρία στον Ολυμπιακό! Από εκεί που ήταν στους «κομμένους» και βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολόγιζε, ήρθε ο Κάρλος Κορμπεράν και φέρνει τούμπα την κατάσταση.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τυχαία τον 24χρονο εξτρέμ στη λίστα για τα ματς με τον Απόλλωνα. Τον είδε σε βίντεο, διαπίστωσε ότι έχει κάποια στοιχεία που του αρέσουν, όπως την ταχύτητα και την έκρηξη και ζήτησε από τους αρμόδιους να σταματήσει να προπονείται με τους «κομμένους».

Ο Κορμπεράν λοιπόν αποφάσισε να δουλέψει μαζί του, να δει τι μπορεί να πάρει από τον Βρουσάι και αναμένεται στην προπόνηση του Σαββάτου (13/8) να ξεκινήσει με το υπόλοιπο γκρουπ.

Σε πρώτη φάση ο Ισπανός δείχνει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά μαζί του. Το ότι τον συμπεριέλαβε ακόμα και στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Λεμεσού, σίγουρα σημαίνει πολλά. Δεν το έκανε μόνο επειδή είναι γηγενής...