Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-4 πέναλτι (2-2 κ. δ.): Τρίτοι οι Γιαννιώτες στο τουρνουά του Βόλου

Ύστερα από ένα χορταστικό παιχνίδι (2-2), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε στα πέναλτι με 4-3 του Αστέρα Τρίπολης και πήρε την τρίτη θέση στο τουρνουά του Βόλου. 

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 3-4 πέναλτι (2-2 κ. δ.): Τρίτοι οι Γιαννιώτες στο τουρνουά του Βόλου

Γκολ και θέαμα στον μικρό τελικό του τουρνουά του Βόλου, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να δέχεται το τέρμα της ισοφάρισης (2-2) στο φινάλε από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά επικράτησε 4-3 στα πέναλτι και πήρε την τρίτη θέση.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

3’: Διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Αστέρα με Μπαράλες, Αντζουλά.

13’: Ο Μορέιρα εκτέλεσε το φάουλ που κέρδισε ο Κιάκος, η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Εραμούσπε νίκησε τους αμυντικούς του Αστέρα Τρίπολης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσιφτσή ανοίγοντας το σκορ για τους Γιαννιώτες (0-1).

20’: Σουτ του Μπαράλες άουτ.

21’: Σέντρα από δεξιά του Μουνάφο, ο Μπερτόγλιο βρέθηκε αφύλακτος και έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του Πριόρ.

33’: Σουτ του Μπαράλες, μπλόκαρε ο Πριόρ.

38’: Πέναλτι για τον Αστέρα Τρίπολης στο 38' σε χέρι του Κιάκου. Ο Μπαράλες το 1-1.

50’: Εκτέλεση κόρνερ του Σόρια από αριστερά, ο Ροσέρο πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μπαγκαλιάνη και κατέληξε στα δίχτυα του Τσιφτσή για το 1-2.

56’: Κόντρα για τον ΠΑΣ και σέντρα του Λιάσου από δεξιά, ο Μορέιρα πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Αντζουλά και στη συνέχεια στο δοκάρι του Τσιφτσή.

57': Ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΣ. Ο Σόρια εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσιφτσής απομάκρυνε με τις γροθιές προ του Ροσέρο, η μπάλα στρώθηκε στον Λώλη που έπιασε το σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως ο διαιτητής Τσίντζας έδωσε επιθετικό φάουλ του Ροσέρο πάνω στον τερματοφύλακα του Αστέρα.

60’: Ο Ροσέρο απείλησε αλλά ο Τσιφτσής έβγαλε.

87’: Ο Κρεσπί με ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 2-2.

89’: Ο Μπενίτο στο 89’ νικήθηκε από τον Αθανασίου και χάθηκε η ευκαιρία για το 3-2 για τον Αστέρα Τρίπολης.

Η διαδικασία των πέναλτι

Κρεσπί αριστερό δοκάρι

Εραμούσπε απέκρουσε ο Τσιφτσής

Μπενίτο 1-0

Ροσέρο 1-1

Ιγκλέσιας απέκρουσε ο Αθανασίου

Πήλιος 1-2

Αντζουλάς 2-2

Μπιλμπάο 2-3

Ρούμπεν Γκαρσία 3-3

Μπαγκαλιάνης 3-4

Αστέρας Τρίπολης: Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Χριστόπουλος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μουνάφο, Λεό Τιλίκα, Μπερτόγλιο, Σονί, Μπαράλες. Έπαιξαν και οι Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Κρεσπί, Παπαδόπουλος, Ιγκλέσιας, Κανελλόπουλος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Πριόρ, Σόρια, Κιάκος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Ριένστρα, Ροσέρο, Μορέιρα, Μπιλμπάο, Παμλίδης. Έπαιξαν και οι Αθανασίου, Λώλης Α., Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Λιάσος, Πήλιος.