ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Μουργκ, κοντά σε ΛΑΣΚ Λίντσερ

Κοντά σε συμφωνία με την ΛΑΣΚ Λίντσερ για τον δανεισμό του Τόμας Μούργκ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Μουργκ, κοντά σε ΛΑΣΚ Λίντσερ

Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τόμας Μούργκ με την μορφή δανεισμού βρίσκεται η ΛΑΣΚ Λίντερ και το έδαφος είναι πρόσφορο για μια πιθανή συμφωνία.

Ο Μουργκ δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των μελανόλευκων στην Ολλανδία και ως εκ τούτου είναι εκτός πλάνων ωστόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 δυσκόλεψε σημαντικά την προσπάθεια του να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Έτσι, η πρόταση της ΛΑΣΚ Λίντσερ λύνει τα χέρια του ΠΑΟΚ αλλά και του ποδοσφαιριστή. Οι διαπραγματεύσεις με τους Αυστριακούς είναι πλέον αρκετά προχωρημένες και εστιάζονται στο αν θα υπάρξει ή όχι υποχρεωτική οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του το επόμενο καλοκαίρι στη συμφωνία για τον δανεισμό του.

Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ο Τόμας Μούργκ έχει παίξει σε 75 ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» πετυχαίνοντας 9 τέρματα και μοιράζοντας 5 ασίστ.