Συνεχίζουν να συνδέουν Ολυμπιακό με Ουμτιτί

Το σενάριο για Ολυμπιακό και Σάμουελ Ουμτιτί παραμένει ανοιχτό σε διάφορα ρεπορτάζ όσο ο παίκτης μένει στην Μπαρτσελόνα. 

Συνεχίζουν να συνδέουν Ολυμπιακό με Ουμτιτί

Από τη στιγμή που το ESPN είχε μεταδώσει ότι ο Ολυμπιακός και η Μπαρτσελόνα θα έκαναν επαφές για τον δανεισμό του Σάμουελ Ουμτιτί στην ελληνική ομάδα δεν προέκυψε κάτι νεότερο. Ούτε σε ό,τι αφορά τις πληροφορίες ότι ο διεθνής Γάλλος στόπερ είχε προτίμηση να επιστρέψει στην Λιόν και αυτό θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις, καθώς δεν έχει γίνει ακόμη κάτι από την πλευρά της γαλλικής ομάδας ώστε να ξαναπάρει τον ποδοσφαιριστή που είχε πουλήσει πολύ ακριβά στους Καταλανούς.

Αυτό που συμβαίνει όσο ο έμπειρος αμυντικός παραμένει στην Μπαρτσελόνα είναι να υπάρχουν καθημερινά ρεπορτάζ τόσο στην Ισπανία και στην Γαλλία όσο και σε άλλες χώρες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Ουμτιτί. Είναι ξεκάθαρο ότι η Μπαρτσελόνα ψάχνει ομάδα για να δώσει τον Γάλλο με τον οποίο έχει συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια, ώστε να πάρει παιχνίδια μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού, από τη στιγμή που εδώ και καιρό δεν είναι στο πλάνο του Τσάβι. Το πρόβλημα για όλες τις πλευρές είναι το πολύ μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο παίκτης, το οποίο όπως φαίνεται τουλάχιστον μέχρι τώρα είναι διατεθειμένος να περικόψει μόνο για την Λιόν.

Οι εξελίξεις στο θέμα Ουμτιτί μπορεί να «τρέξουν» ανά πάσα στιγμή και για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο ότι καθημερινά φέρεται σε διάφορα ΜΜΕ του πλανήτη να συνεχίζει να έχει σχέση με την υπόθεση του 28χρονου παγκόσμιου πρωταθλητή με την Γαλλία. Μέχρι το τέλος Αυγούστου η Μπαρτσελόνα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει και με τον Ουμτιτί και με τον Μπρειθγουέιτ που δεν δείχνει καμία διάθεση να αφήσει το δικό του μεγάλο συμβόλαιο στην Βαρκελώνη.