Ολυμπιακός: Το ματς της Μπρατισλάβας μπορεί να φέρει τροποποιήσεις στο «πάρε - δώσε»!

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ως προτεραιότητα έναν εξτρέμ - σφαίρα και έναν γρήγορο (στη σκέψη και στα πόδια) επιτελικό χαφ, υπάρχουν πληροφορίες για 6+ μεταγραφές έως το τέλος της θερινής σεζόν, αλλά υπάρχει και ένα ματς του Ολυμπιακού στην Μπρατισλάβα (11/8), που μπορεί να αλλάξει ορισμένα δεδομένα.

Ολυμπιακός: Το ματς της Μπρατισλάβας μπορεί να φέρει τροποποιήσεις στο «πάρε - δώσε»!

Άπαντες στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να βγάζουν προς τα έξω το οτιδήποτε που να αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα. Ούτε για τον Γάλλο τεχνικό διευθυντή Ζουλιέν Φουρνιέ, ούτε για τον εξτρέμ Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε της Μαρσέιγ, ούτε για τον Καμπράλ της Σπόρτινγκ, ούτε για τον Τικίνιο που ίσως τον δούμε τελευταία φορά με τα ερυθρόλευκα στην Μπρατισλάβα.

Από το λιμάνι προσπαθούν να δώσουν σε όλους να καταλάβουν, ότι το μυαλό τους είναι αποκλειστικά και μόνο στον επαναληπτικό της Σλοβακίας την Πέμπτη (11/8, 21.30). Το ότι γίνονται διεργασίες κάτω από τη μύτη όλων, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει αμφιβολία. Στον Ολυμπιακό κινούνται σε μεταγραφικούς ρυθμούς, αλλά δεν το «φωνάζουν» κιόλας.

Ο Κάρλος Κορμπεράν πάντως από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του σε πρώτη φάση. Θέλει έναν εξτρέμ - σφαίρα και ο Ντε Λα Φουέντε είναι τέτοιου στυλ ποδοσφαιριστής. Θέλει επίσης έναν επιτελικό χαφ που να είναι γρήγορος στη σκέψη και στα πόδια. Στις δύο συγκεκριμένες θέσεις θα υπάρξει ενίσχυση, ακόμα κι αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα!

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανό - ανάλογα με τις πωλήσεις - να φτάσει ο Ολυμπιακός σε 6+ μεταγραφές συνολικά, υπολογίζοντας φυσικά σε αυτούς τον εξτρέμ και το «10άρι».

Να πάρει δηλαδή έναν αριστερό μπακ (λόγω Ρέαμπτσιουκ), έναν επιθετικό (λόγω Τικίνιο), έναν στόπερ (λόγω Σισέ ή Μανωλά ή Παπασταθόπουλου) και έναν τερματοφύλακα για να υπάρχει μία έξτρα λύση στα γκολπόστ. Στο τέλος, αν προκύψουν επιπλέον πωλήσεις, αντιλαμβάνεστε ότι θα αντικατασταθούν.

Ένα πράγμα, ωστόσο, πρέπει να έχετε στο μυαλό σας. Πολλά μπορούν να κριθούν, είτε στο «φύγε», είτε στο «έλα», στο παιχνίδι της Πέμπτης (11/8) στην Μπρατισλάβα. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές ενδεχομένως να περνούν και από... κόσκινο από τον προπονητή. Και αναφερόμαστε φυσικά σε παίκτες που δεν έθελξαν με την εικόνα τους στα προηγούμενα παιχνίδια. Μπορεί να προκύψουν νέα δεδομένα, ανάλογα με την εικόνα και το αποτέλεσμα φυσικά και να σταματήσει το βράδυ της Πέμπτης (11/8) π.χ. η σεναριολογία για πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Μην ξεχνάμε ότι μετά την Μακάμπι Χάιφα κυκλοφόρησαν έντονα σενάρια, που δεν ήταν... λόγια του αέρα, για πιθανές προτάσεις σε Μανωλά, Σωκράτη, Εμβιλά κλπ. Για παίκτες δηλαδή που όταν ξεκινούσε η σεζόν, δεν φανταζόμασταν καν ότι θα γινόταν τέτοια συζήτηση ούτε καν σε επίπεδο παραφιλολογίας/σεναριολογίας.

O Τικίνιο δεν συμπεριλαμβάνεται στη συγκεκριμένη λίστα... Οι Βραζιλιάνοι δεν γράφουν τίποτα τυχαία για την Μποταφόγκο και τη μεταγραφή που αναμένεται να «κλειδώσει» μετά την Σλόβαν.