Ολυμπιακός: Αλλάζει ρόλο στον Ζινκερνάγκελ ο Κορμπεράν - Οι σκέψεις για Γκάρι ενόψει Σλόβαν

Τα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου αγώνα με την Σμόβαν είναι οδηγός για τον Κορμπεράν ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης. Θέλει ταχύτητα από τα άκρα και ποιότητα από τον άξονα.

Ολυμπιακός: Αλλάζει ρόλο στον Ζινκερνάγκελ ο Κορμπεράν - Οι σκέψεις για Γκάρι ενόψει Σλόβαν

Αλλάζει ρόλο στον Ζινκερνάγκελ

Με λίγα λόγια τα τελευταία 15 λεπτά είναι οδηγός για τον Κορμπεράν ενόψει της ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης. Θέλει ταχύτητα από τα άκρα και ποιότητα από τον άξονα. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα πάρει φανέλα βασικού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σλόβαν. Είναι εξτρέμ που έχει ταχύτητα και φάνηκε να αλλάζει την εικόνα της ομάδας από τη στιγμή που πέρασε στο γήπεδο. Ο Σέρβος έχει αυξήσει τις πιθανότητές του να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι της Μπρατισλάβας. Από την άλλη είναι δύσκολο να δούμε από την αρχή τον Βαλμπουενά, διότι δεν είναι παίκτης που μπορεί να βγάλει όλο το παιχνίδι. Θα προτιμήσει ο Κορμπεράν να τον κρατήσει ως μία λύση για τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης εάν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ενδιαφέρον έχει να φανεί πώς θα χειριστεί τον Ζινκερνάγκελ, του οποίου ο ρόλος στα άκρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν του πηγαίνει. Ο Δανός είναι παίκτης με ποιότητα αλλά όχι με ταχύτητα και πλέον είναι αυξημένες οι πιθανότητες να παίξει στο «10». Μην ξεχνάμε ότι εκεί θα τον είχε βάλει ο Μαρτίνς στη ρεβάνς με τη Μακάμπι, αλλά τραυματίστηκε ο Αμπουμπακάρ.

Δύσκολα να παίξει από την αρχή ο Γκάρι

Είναι ξεκάθαρη η πρόθεση του Κάρλος Κορμπεράν να δώσει ταχύτητα στα άκρα. Αυτά τα χαρακτηριστικά θέλει να έχει και ο εξτρέμ που θα αποκτηθεί, αυτά θέλει να εκμεταλλευτεί και από αυτούς που έχει στη διάθεσή του. Το θέμα είναι ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες, που πέρασε ως αλλαγή και έδωσε στην ομάδα του πράγματα και της άλλαξε την εικόνα, είναι δύσκολο να ξεκινήσει από την αρχή. Ο Αφρικανός υπέστη θλάση λίγο πριν φύγει η ομάδα του Πειραιά για προετοιμασία. Έχασε όλη την προετοιμασία και είναι λογικό να μη βρίσκεται αυτήν την εποχή στο επίπεδο που θα ήθελαν και ο ίδιος και ο προπονητής του. Ο Γκάρι αυτήν τη στιγμή είναι δύσκολο να παίξει από την αρχή, ενώ και στον Ολυμπιακό δεν έχουν σκοπό να τον πιέσουν για να παίξει βασικός. Για τον Κορμπεράν θα είναι μία αξιόπιστη λύση που θα έρθει από τον πάγκο και ξεκάθαρα ένας παίκτης που χρειάζεται ειδική μεταχείριση.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ