«Ο Ολυμπιακός έχει δεσμευτεί να δώσει τον Τικίνιο στη Μποταφόγκο μετά τη Σλόβαν»

Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν πως η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Μποταφόγκο για την παραχώρηση του Τικίνιο είναι δεδομένη. 

«Ο Ολυμπιακός έχει δεσμευτεί να δώσει τον Τικίνιο στη Μποταφόγκο μετά τη Σλόβαν»

Ο Τικίνιο βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο ρεπορτάζ της Μποταφόγκο και τα ΜΜΕ της Βραζιλίας τις τελευταίες ώρες μιλούν για συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ομάδα του Ρίο.

Συγκεκριμένα, το «GE» αναφέρει πως η Μποταφόγκο είναι σε διαπραγματεύσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδος για τον 31χρονο επιθετικό και περιμένει ουσιαστικά να τον αποδεσμεύσει ο Ολυμπιακός, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά την ρεβάνς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Τικίνιο θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει 1,8 εκατ. ευρώ ετησίως, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να καρπωθεί 1,5 εκατ. ευρώ, με τους Λατινοαμερικάνους να εκφράζουν την πεποίθησή τους ότι η συμφωνία είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί.

Η συμφωνία όπως γράφουν στη Λατινική Αμερική είναι δεδομένη και δεν πρόκειται να χαλάσει, απλά να καθυστερήσει, αφού ο Τικίνιο είναι βασικός ποδοσφαιριστής των ερυθρολεύκων στα προκριματικά και ο στόχος τους είναι να μπουν στους ομίλους του Europa League.

Ο 31χρονος Τικίνιο έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού σε 49 ματς με απολογισμό 14 γκολ.